Monday, November 14, 2011

mY Result....

hai kawan2 n my sayang ucuk blog....hihi....bukan sayang ucuk len ek...sory dua tiga ari nie xsempt nak update pape citer yg fun...kawan2x...arinie 14hb kan?dah nak msk 15hb dh nie...nie hah! aku just nak kongsi cikit kgembiraan aku ni hah.....hepy sangat2 ngn result aku...paper pom aku trima kasih sangat2 ngan Tuhan.....Dia mendengar semua doa2 aku n kedua ibu bapa aku...huhu....tadi se sampai ja aku kat kelas mang taut gile nk bukak portal nk tgk my result..tgk kawan2 yg len duk kalut nk bukak portal nk check result masing2...aku serahkan nasib ja masa 2...alhamdulillah........syukur sangat2...target aku lepas jugak walaupom xbyk sgt...huhuhuu.....nak tau xbape???hehhe...xyah la..malu la....hehe..first subjek yang aku nak sangat tengok2 kan ni adalah subjek FYP n bi aku.....aku takut sgt2 ngn dua subjek nie.....yg FYP 2 aku mang dah berserah kat tuhan dengan sepenuh hati dah...huhu..paper pom target aku tercapai jugak dlm subjek 2....hahaha......trima kasih sgt2 tuk my supervisor cz bg sokongan n ptolongan kat aku......sayang sama kamu.....n satu ag subjek bi....aku ingat kan dpt la rendh...masa final ari 2 aku men jawab ja bi 2....hahah....xsangka result bi aku lbh dari yg aku target.....aku suka sgt2...hahaha.....pape pom aku berterima kasih sgt2 ngn kawan2 aku yg slama nie bantu aku walaupom aku masih malas!! hahahha.....aku call ayah aku..aku bagitau die sal result aku sem nie..ayah aku xmarah ak n aku xdgr pom suara sedeh die kat telipom 2...malah bagi sokongan kat aku....tq ayah.....luv u dad n mom cz doakan ah slama nie...

p/s: leh kali aku kena buat yang paling terbek ag...mesti dapat YANG TERBEK!!!!!
THAT 4 MY LIFE!!!!!

1 comment: